Om TV Media Produksjon AS

TV Media Produksjon AS ble etablert i år 2000 av medarbeidere med erfaring fra TV-og videoproduksjon tilbake til 1977. Firmaets hovedområde er livestreaming og av produksjon av TV-programmer blant annet for NRK og Viasat. Som produksjonsselskap kan TV Media levere totalløsninger innen all form for TV- og videoproduksjon og streaming, fra programide til ferdig program.

Foto: Pål Sønsteli/Mitt Kongsvinger)
Foto: Pål Sønsteli/Mitt Kongsvinger

Spesialiteten til TV Media Produksjon AS er sportsproduksjoner – i første rekke fra motorsport. TV Media har i en årrekke produsert sendinger på NRK1 fra Rally-NM i tillegg et motorsportmagasin på Viasats sportskanaler, SportN, Viasat sport og Viasport+. Programmet, som heter Injection”, har tidligere blitt produsert for TVNorge (Motorsport) og TV3 og er et av Norges ”eldste” TV-programmer når det gjelder sammenhengende sendinger.

Det første programmet ble produsert i 1989 og siden da er mer enn 1400 programmer produsert og vist for publikum. TV Media Produksjon AS drives i dag av TV Produsent Per Broen som har lang og bred erfaring fra TV Produksjon siden han startet i 1995.

Snakk med oss

Trenger du hjelp til å filme eller streame ditt arrangement? Ikke nøl med å ta kontakt

Foto: Marius Svingen, Racing-NM
Foto: Marius Svingen, Racing-NM
Skroll til toppen